MANİSA / ALAŞEHİR - Uluderbent Sabancı Çok Programlı Anadolu Lisesi

Okul Müdürü Ahmet EROĞLU
Uluderbent Mahallesi Alaşehir Manisa
Vizyon
Biz Uluderbent Sabancı Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak; Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, kendine güvenen, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmek üzere her türlü teknik imkana sahip bir okul olmak istiyoruz.
Misyon
Uluderbent Sabancı Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmenleri, öğrencileri, çalışanları ve velileri olarak; Atatürk ilke ve inkılaplarına yürekten bağlı, ülkemizin bölünmez bütünlüğünün, laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin yılmaz savunucusu, kişisel ve toplumsal sorumluluk taşıyan,ulusal kültürünü evrensel kültür değerleriyle uzlaştırabilen,özgüven duygusu gelişmiş,saygı ve sevgi ile dolu,yapıcı, yaratıcı, üretken ve girişimci ruha sahip bireyler yetiştirmek için eğitim yapan bir kurumuz. Öyleki okul olarak bizim odak noktamız hep öğrencilerimizdir.
Sabah : 08:45-12:45 Öğle : 13:30-16:40
İNGİLİZCE-ALMANCA
Ulaşım
Uluderbent Mahallesi,ile Alaşehir ilçe merkezi arasında saat başı büyükşehir belediyesi servisleri ile ulaşım yapılmaktadır.
Servis Bilgisi
Uluderbent Mahallesi/Alaşehir
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Manisa İl Merkezine 142 Km, Alaşehir İlçe Merkezine 30 Km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Anadolu Lisesi : 34 Anadolu Meslek Lisesi : 68 Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı : 25 Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alanı : 25
190,00-350,00
başarılı